Projecten

Home/Projecten

MakeAWish!

Dit was een zeer speciaal project nl. het bouwen van een droombas voor Cees uit Arnhem. Cees heeft zijn eigen basgitaar ontworpen en gezamelijk hebben wij die in 3 weken gebouwd. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder de hulp van o.a. Guitar-parts.nl en het geweldige spuitwerk van ASN Calveen in Amersfoort, gewoonweg strak en snel!!! Allemaal heel erg bedankt. Voor de volledigheid de specificaties: Body Alder, Neck AAAA Birdseyemaple, Tuners Schaller lightweight, Bridge Gotoh Classic, Pickups Dimarzio blades, Electronics Noll electronics TCM 3 onboard EQ.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe ‘handgebouwde’ birdseyemaple necks. Deze necks zijn gebouwd van Amerikaans maple met een birdseyemaple toets en ingelegd met parelmoeren positiemarkeringen.

IMG_4390
IMG_4396

Ook nieuw!

Een ‘one piece’ Swamp Ash body met een gelamineerde ‘flamemaple neck’ en birdseyemaple toets. Dit kunstwerk wordt een 4-snarige bas met actieve electronica. Volg het bouwproces of kom gewoon eens langs!

IMG_4405IMG_4406IMG_4409

Een klantproject voor een 4-snarige bas met doorlopende hals, dat JDachtige trekken krijgt!

 

img_8338

img_8344

 

 

 

 

img_9046

 

Let there be LED!

Let there be LED!

 

 

 

 

 

 

 

 

SD Curlee project.

Klant wilde voor zijn lievelingsinstrument een nieuwe hals omdat de huidige getordeerd was, weer een leuke uitdaging!

IMG_2042
IMG_2827

Fender Jazz bass 1976 project.

Op deze bas heeft de vorige eigenaar het brugelement naar voren geplaatst met als resultaat een ander geluid en een open rug! Op verzoek van de huidige eigenaar het ontstane gat opgevult met een ‘matching piece Ash’ en historisch correct het element op de orginele plaats terug gezet.

IMG_2655
IMG_2863

Parelmoer inleg.

Deze klant wilde zijn initialen ingelegd hebben op de 12e postitie van zijn bas, persoonlijker kun je een instrument niet maken, toch!

IMG_2753IMG_8387IMG_8376Version 2

Save

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.