Reparaties

Home/Reparaties

Reparaties

Rockwoodmusic voert reparaties uit aan bijna alle soorten snaarinstrumenten en de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Of het nou een gebroken ‘headstock’ is of het verwijderen en vervangen van een toets, het kan gerepareerd worden.
Wat zijn de kosten en is mijn instrument die kosten wel waard? Bij een aanvraag voor reparatie moet ik het instrument uiteraard beoordelen en dus zien, dat doe ik het liefst in mijn atelier of desnoods via foto’s. Om teleurstellingen te voorkomen kan ik telefonisch niet altijd een prijsopgave doen of een oplossing geven voor een opgegeven probleem, zelf langskomen is vaak beter.

De prijzen die ik hanteer zijn redelijk en staan in verhouding tot wat ik aflever. Alle reparaties en restauraties voer ik uit met de grootst mogelijke zorg, waardoor het gebodene ook een meerwaarde geeft aan het instrument. Ik zal altijd een eerlijk oordeel geven over de gevraagde aanpassingen in relatie tot het instrument. Als een eigenaar mij vraagt zijn lievelingsinstrument te verbouwen en het blijkt dat de kosten meer bedragen dan de waarde van het instrument, dan zal de sentimentele waarde prevaleren boven de extra kosten.

Muziek is dus ook emotie en een ieder zal zijn eigen afwegingen moeten maken wat moet, wat kan en wat zinvol is. Aangezien ik ook muzikant ben weet ik als geen ander wat een instrument voor je kan betekenen! Dus……………….
Bel, e-mail of kom gewoon langs in mijn atelier om te zien wat ik voor jou en je instrument kan betekenen, misschien is dat alleen maar koffie of een nieuwe vriendschap maar het levert altijd wat op.

Graag tot ziens in Amersfoort!