IMG_4715Single in a day!

Zing alleen of samen met je collega’s in een dag een single in. Neem je favoriete band, zanger of zangeres en zing je eigen tekst in en geef je eigen twist aan bestaande nummers. Zing zelf de lead en laat je collega’s de koortjes zingen. Iedereen kan zingen. Misschien niet zo perfect als je idool, maar dat maakt de pret er niet minder om! Ook heel erg leuk als onderdeel van je vrijgezellenfeest, zing een eigen tekst op je favoriete song! Kijk maar op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8VMH25TqC_U

Wil jij samen met je collega’s artiest voor een dag zijn? Kom dan naar Rockwoodmusic in Amersfoort en maak je eigen productie. Schrijf onder het genot van een hapje en een drankje je eigen teksten op bestaande melodieën, verdeel de partijen en zingen maar! Aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen single en indien gewenst met je eigen YouTube filmpje, zodat ook iedereen op internet kan genieten van je kunsten. Dit is de ultieme manier om van een teambuilding dag een muzikaal en persoonlijk hoogtepunt te maken. Zingen en muziek maken is samenwerken en die vaardigheid zal altijd nodig zijn tussen jou en je collega’s.

Rockwoodmusic nodigt je uit om je grenzen te verleggen op een unieke locatie in Amersfoort en hier je talent te ontdekken. Het arrangement bestaat uit het samen schrijven van de tekst, het opnemen van de zang, mixen en branden op CD en een lunch. Voor de inspiratie kun je zelfs in het park aan de vijver zitten en daar de nodige creativiteit opsnuiven.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.