Studio

Home/Studio

IMG_4365
Zing alleen of samen met je collega’s in een dag een single in. Neem je favoriete band, zanger of zangeres en zing je eigen tekst in en geef je eigen twist aan bestaande nummers. Zing zelf de lead en laat je collega’s de koortjes zingen. Iedereen kan zingen. Misschien niet zo perfect als je idool, maar dat maakt de pret er niet minder om!
Wil jij samen met je collega’s artiest voor een dag zijn? Kom dan naar Rockwoodmusic in Roswinkel en maak je eigen productie. Schrijf onder het genot van een hapje en een drankje je eigen teksten op bestaande melodieën, verdeel de partijen en zingen maar! Aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen single en indien gewenst met je eigen YouTube filmpje, zodat ook iedereen op internet kan genieten van je kunsten. Dit is de ultieme manier om van een teambuilding dag een muzikaal en persoonlijk hoogtepunt te maken. Zingen en muziek maken is samenwerken en die vaardigheid zal altijd nodig zijn tussen jou en je collega’s.
Rockwoodmusic nodigt je uit om je grenzen te verleggen op een mooie locatie in Drenthe en hier je talent te ontdekken. Het arrangement bestaat uit het samen schrijven van de tekst, het opnemen van de zang, mixen en branden op CD en een lunch. De nieuwe studio is nog “under construction” dus kijk regelmatig op de site. Mocht je gewoon je vocals professioneel willen opnemen, dan kan dat natuurlijk.