Talent ontwikkeling

Home/Talent ontwikkeling

Talent ontwikkeling

Als je muziek maakt en daar enthousiast over wordt dan smaakt dat al meteen naar meer! Je wilt optreden, bekend worden en iedereen in je omgeving roept; daar moet je wat mee doen! Herken jij dit maar weet je niet hoe, ik wel!

Zeker op jonge leeftijd is het moeilijk om te bepalen waar je echt goed in bent en wat je de rest van je leven wilt doen. Natuurlijk roept je omgeving dat het geweldig is wat je doet maar eigenlijk meer om je te stimuleren dan dat het echt een waarde oordeel is! Hoe weet jij nu welke kwalificatie jij hebt en of je op het juiste spoor bent, kortom; wat is je talent of wat zijn je talenten. Om dit te bepalen kun je aan iemand met veel ervaring vragen jouw talenten te vinden of uit te bouwen, iemand met een ‘open mind’ die eerlijk zegt wat jouw sterke en zwakke punten zijn en die kan bepalen of jij talent hebt dat bijzonder genoeg is om verder aan te werken. Iemand die richting en begeleiding geeft aan jouw talent.

Met alle goede bedoelingen van familie en vrienden is het natuurlijk moeilijk om zelf te bepalen wat jouw talenten zijn en of het zinvol is daar aan te sluiten. Het belangrijkste is natuurlijk plezier; plezier in hetgeen je doet en energie en doorzettingsvermogen om wat goed is beter te maken. Als jij dat wilt wil ik je verder helpen bij die zoektocht.